Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Andersons met “Hier Dooft Niets”

23 juni 2019@ 20:00

€ 12.50

De Andersons – Foto: Femke Linders ©

Theatervoorstelling “Hier dooft niets”

De Andersons en Zuster Christella Warini brengen verwondering naar Ootmarsum
Op zondag 23 juni is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in de Simon en Judaskerk in Ootmarsum. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze avond is dat Zuster Christella Warini.
Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.
De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze avond is dat Zuster Christella Warini. In haar geboorteland Indonesië trad ze in als zuster waarna ze in 2000 naar Nederland werd uitgezonden en lid werd van de Zusters Franciscanessen van Denekamp. Het leven is voor Zuster Christella een pelgrimage. Onderweg ontmoet ze medepelgrims die uitnodigen om de vele kleuren van het leven met elkaar te delen. Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze betrokken Zuster vertellen én zingen over wat haar verwondert, inspireert en beweegt.
Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (o.a. in ‘Verboden te Lachen’ van en met Herman van Veen en ‘Het Vreemdelingenlegioen’).

De pers over De Andersons:
“Wonderschone liedjes.”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis.”.
Zondag 23 juni in de R.K.kerk te Ootmarsum. Aanvang 20.00 uur. inloop vanaf 19.30 uur. Intree: 12.50 euro. Reserveren kan via: secretariaat@lumenchristi.nl

Meer info: www.deandersons.nl

Beeld & geluid: deandersons.nl/beeldengeluid
De Andersons: Anna Ågren, Roel Dullaart en Thomas Bollen | Tekst: Anna Ågren, Roel Dullaart en Roxanne Hellevoort | Muziek: Roel Dullaart en Mirek Walton | Regie: Karina Kroft
Bij vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sanne van Slooten:
Mobiel: 0616369898 | E-mail: promotie@deandersons.nl

Wanneer: Zondag 23 juni 2019, om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop)
Waar: R.K.H Simon en Judaskerk, Ootmarsum
Kosten: 12,50 euro

Gegevens

Datum:
23 juni 2019
Tijd:
20:00
Kosten:
€ 12.50
Evenement Categorie:

Locatie

H.H.Simon en Judaskerk Ootmarsum
Kerkplein
Ootmarsum, 7631 BR Nederland
+ Google Maps

Organisator

Lumen Christi Huis van Spiritualiteit
Telefoon:
0541 - 35 35 51
E-mail:
secretariaat@lumenchristi.nl
Site:
www.huisvanspiritualiteit.nl

Opgave: voor alle activiteiten bij secretariaat@lumenchristi.nl
Waar: Huis van Spiritualiteit (Klooster Zusters Franciscanessen, Gravenallee 11,  Denekamp)
Kosten: te voldoen bij aanvang van de activiteit