Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musical Paulus in Kulturhus Denekamp

2 juni 2019@ 11:00 - 17:00

€ 5.00

zondag 2 juni, 14.00 uur, Kulturhus Denekamp

Door God geroepen – Paulus – boodschapper van Jezus
Zondagmiddag 2 juni wordt in het Kulturhus in Denekamp de ontroerende musical Paulus opgevoerd. Om 14.00 uur start de voorstelling.

Paulus, de musical
De musical Paulus is het bijzondere verhaal van de apostel Paulus. In prachtige muziek is dit verhaal vertolkt. De musical is geschreven door Birgit Minichmayr en wordt uitgevoerd door de KISI-musical-groep van Noord-Nederland. Heel bijzonder is dat de kinderkoren van Ootmarsum en Denekamp ook mee doen. De kinderen begonnen met het instuderen van de danspassen en de liederen. En dat gaat heel goed! Goed om te weten; de musical is geen kindermusical – maar een musical waar ook kinderen in meespelen.
De groep bestaat uit zo’n 40 enthousiaste zangers/spelers en daarnaast natuurlijk nog de crew van het licht en geluid.
Het verhaal gaat over Paulus, die door God geroepen wordt. Hij wordt boodschapper van Jezus. Paulus is de schrijver van vele brieven aan jonge christengemeenschappen rond het begin van onze jaartelling.
Totdat Saulus door God geroepen wordt is hij geen lieverdje. Daarna is hij ‘om’. Hij verandert zijn naam in Paulus en vertelt overal over Jezus, geneest mensen, wordt gevangen genomen, lijdt schipbreuk, wordt gered – en Jezus is er altijd bij!
De musical Paulus is een musical vol levensvreugde met toneelscènes en dynamische dansen en liederen die dagen later nog in je hoofd naklinken. Dit mag je niet missen!

KISI
KISI is een internationale familie van kinderen, jongeren en volwassenen, die op weg is met liederen en musicals tot eer van God. We willen God ontdekken, talenten ontplooien, gemeenschap beleven, de blijde boodschap doorgeven en elke dag met Jezus leven. KISI is een katholieke beweging met een oecumenische opdracht. Voor meer informatie over KISI (Kinder Singen) kun je kijken op www.kisi.org/nl/

Wil jij ook op de planken staan?
Dat kan! Op zondag 2 juni is er om 11.00 uur een workshop in het Kulturhus. In de workshop studeren we het voorprogramma voor de musical in. Als jij mee wilt doen met de workshop, stuur dan een email naar secretariaat@lumenchristi.nl .

Uitvoering: zondag 2 juni, 14.00 uur
Workshop: Als je mee wilt doen aan de musical workshop, geef je dan op bij
secretariaat@lumenchristi.nl. De workshop start om 11.00 uur en is gratis.
Waar: Kulturhus Denekamp, Oranjestraat 23, 7591 GA Denekamp, € 5,00

Gegevens

Datum:
2 juni 2019
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€ 5.00

Locatie

Kulturhus Denekamp
Oranjestraat 21
Denekamp, Overijssel 7591 GA
Telefoon:
0541-745 300
Site:
http://www.kulturhusdenekamp.nl/

Organisator

Lumen Christi Huis van Spiritualiteit
Telefoon:
0541 - 35 35 51
E-mail:
secretariaat@lumenchristi.nl
Site:
www.huisvanspiritualiteit.nl

Opgave: voor alle activiteiten bij secretariaat@lumenchristi.nl
Waar: Huis van Spiritualiteit (Klooster Zusters Franciscanessen, Gravenallee 11,  Denekamp)
Kosten: te voldoen bij aanvang van de activiteit