Opening Huis van Spiritualiteit

Opening Huis van Spiritualiteit

Vrijdag 5 september vond onder grote belangstelling de opening plaats van het Huis van Spiritualiteit van onze parochie Lumen Christi. De Harmonie Caecilia gaf een extra feestelijk tintje aan de opening. Leo Fijen opende het huis van Spiritualiteit door het knippen van het wit/gele tint onder de boog. De boog, naar goed twents gebruik gemaakt door de buurt.

Jan kerkhof Jonkman begroette ons allen en gaf een korte impressie hoe het aanbod tot stand is gekomen en met dank aan de vele mensen die een bijdrage geleverd hebben, speciale dank aan de beheerder en de grote groep gastvrouwen. Daarop nodigde hij het Spirit Team uit om gezamenlijk de grote kaars aan te steken. De kaars die zal branden bij elke activiteit. Ook was er gelegenheid voor de bezoekers om zelf een kaarsje aan te steken bij Maria.
Leo Fijen maakte met zijn lezing “Op zoek naar de schat in jezelf” grote indruk. Hij maakte in zijn lezing de spiritualiteit vergelijkbaar met een huis in je hart. Het koor Orfeo versterkte met hun zang het bijzondere gevoel van deze avond.
Onder deskundige leiding van Ton Huttenhuis was er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Leo Fijen.

Karel Tijhuis, lid van het Spirit Team, liep het aanbod door en de mogelijkheid tot het intekenen voor de diverse activiteiten.
Onder het genot van een drankje kwam er een eind aan deze bijzondere avond.

Klik hier voor foto’s