De activiteiten van het Huis van Spiritualiteit vinden nu voornamelijk plaats vanuit het klooster van de Zusters Franciscanessen te Noord Deurningen.
Drie jaar lang mochten we onze thuisbasis vinden in het voormalige klooster van de zusters O.L. Vrouw van Amersfoort aan de Westwal in Ootmarsum. Zoals u wellicht ook in de media heeft gelezen is de toekomst van dit complex onzeker. Omdat er geen bindende afspraken konden worden gemaakt op jaarbasis betreffende onze activiteiten in de kloosterkapel, heeft het parochiebestuur besloten om uit te wijken naar een andere locatie met meer zekerheid. De parochie heeft bij de Zusters van Denekamp en hun medewerkers een gastvrij onthaal gevonden op hun kloosterterrein aan de Gravenallee 30 te Noord Deurningen. Zij gaven aan dat het Huis van Spiritualiteit goed past binnen hun toekomstvisie van het kloosterterrein. We zijn hier erg blij mee.

Graag ontvangen wij u vanaf nu op het Kloosterterrein aan de Gravenallee 30 te Noord Deurningen. Als u de laan (Gravenalle) inrijdt is Huize Elisabeth het tweede gebouw aan de linkerkant. Achter het gebouw is de parkeergelegenheid. Het eerste gebouw aan de linkerkant is het Franciscushuis

Spirit Team, Pastores en Parochiebestuur Lumen Christi