Het zit er op. Na bijna een jaar van voorbereiding, diverse besprekingen met vel contacten over en weer werd op zaterdag 9 februari de Maria Passie in onze Simon en Judaskerk opgevoerd en hoe! In een bijzonder sfeervolle omgeving werd de Maria Passie voor ruim 300 belangstellende uitgevoerd.
De teksten van verschillende liederen en gesproken teksten maakten toch wel de nodige emoties los.
Iedereen kent wel de tekst “mag ik dan bij jou…” en “leun op mij” evenals “ken je mij?” en “één wereld” het waren kippenvel momenten. Vele aanwezigen raakten onder de indruk hoe een en ander door zeer gemotiveerde spelers voor het voetlicht werd gebracht. Hoewel het allemaal vrijwilligers waren die vanuit heel Nederland naar Ootmarsum waren gekomen verdient deze club een professioneel applaus en dat kregen ze dan ook. Een staande ovatie viel hen aan het eind ten deel na deze “warme” uitvoering.
Ook een andere belangrijke doelstelling hebben we gehaald. Door het aantal bezoekers zijn we er in geslaagd de beoogde € 2.500 bijeen te brengen voor de stichting Aquero. Mede dankzij dit bedrag kunnen toch weer enkele mensen worden ondersteund om de zo gewenste bedevaart in vervulling te laten gaan. Dat is ook kerk zijn.

Onderstaand een reactie van de productieleider die wij u niet willen onthouden.

Wat was het n fijne avond bij jullie in Ootmarsum !!
Bedankt ook voor de hele goede zorgen overdag voor ons en de heerlijke maaltijd in het restaurant!!
We hebben ons echt heel welkom gevoeld.

En blij voor jullie dat de avond zo geslaagd was!!
Dat doet ook ons goed.

Nogmaals ontzettend bedankt.

Liefs Annemarie van Leen-Janssens